simple platform

Academy of Lyon använder Dreamler för distansarbete

Coronakrisen har lamslagit hela världen. På ett ögonblick har vi ställt om till distansarbete. Många använder olika verktyg för videokonferenser, att dela dokument och försöker skapa en gemensam plan för att komma framåt.

Vi på Dreamler vill hjälpa till!

Vi insåg att Dreamler kan hjälpa fler nu när Fabien Tora, lärare på Academy of Lyon, Frankrike, berättade att Dreamler hade blivit deras huvudverktyg tillsammans med Skype i distansutbildningen nu när de är i huskarantän i Frankrike.

Fabien skriver: “Isoleringen som införts av Coronavirus och krav på pedagogisk kontinuitet har gjort det möjligt för mig att under 15 dagar uppleva Dreamler i distansutbildning. Tack vare verktyget har jag kunnat upprätthålla ett starkt band till mina elever, samtidigt som de fortsätter att gå vidare med sina aktiviteter och utvecklar sin kunskap och uppnår sina mål”.

Dreamler är en mjukvara för att team tillsammans ska föra arbetet framåt. Dreamler hjälper er att tillsammans se och arbeta visuellt med arbetsflöden och mål. Ungefär som om du spelar ett multiplayer-spel. Genom att använda vår mobilapp kan du enkelt bläddra igenom dina mål och aktiviteter, uppdatera och kolla status, kommunicera med kollegor och gå igenom din plan. Teamet har allt samlat på ett spelbräde istället för fragmenterat i mail och olika dokument. Alla dokument du vill ha tillgängliga kan du koppla till ditt spelbräde, som blir ett perfekt stöd för uppkopplade videokonferenser.

För att göra det lätt att komma igång har vi ett rabatterat 6-månaders paket:

  • 10 dagar fritt test
  • 1 – 5 användare för 2500 SEK (50% rabatt)
  • 5 – 30 användare 5000 SEK (80% rabatt)
  • 1 timmas intro över Skype

Att börja arbeta med fler verktyg för distansarbete är något som alla företag har nytta av och vill ni fortsätta långsiktigt så går det naturligtvis bra.

Låter det intressant? Klicka här för att komma åt programvara och app.

Lycka till och glöm inte att tvätta händerna.

Teamet på Dreamler

2 5418